Montaj folii

Acelasi procedeu se foloseste si pentru telefoane

 

 

Pasul 1: Incepem prin a gasi un loc in care suntem cat de cat intimi. Nu fiindca ar fi vreo rusine, ci fiindca un loc public este de obicei plin de praf. Asa ca mai bine incercam sa aplicam folia in intimitatea propriei camere. Astfel va functiona cel mai bine.

Pasul 2: Inchidem telefonul. Mai ales la inceput, vei fi destul de tracasat, deoarece vei vrea ca totul sa iti iasa perfect, asa ca risti sa mai apesi pe vreun buton, sau sa mai suni pe cineva din greseala. Nu vrei povara asta pe umeri. In timpul in care lucrezi ai nevoie de conditii perfecte. Daca ai telefonul intr-o husa, e recomandat sa il scoti .

Pasul 3: Luam carpa sau servetelul si stergem bine de tot telefonul. Daca ai o carpa, impatureste-o astefel incat sa nu stergi cu marginile, ele lasa cel mai usor scame. Nu sterge doar ecranul, ci intreaga suprafata pe car vei aplica folia, asta insemnand ntreaga parte anterioara. Fii meticulos, pentru ca altfel, operatia poate da gres.

Pasul 4: Folia vine la randul ei acoperita cu doua folii, una pe spate si una pe fata. Orienteaza folia corect, astfel incat sa nu fie cu susul in jos, sau cu exteriorul la interior si apoi incepe prin a dezlipi usor protectia de pe spate. Nu trebuie desprins decat putin, cat sa poti pune folia in pozitie. Incepe din partea de sus a telefonului si pe masura ce avansezi, desprinde tot mai mult protectia de pe spate.

Pasul 6: Nu te panica ! Chiar daca observi ca s-au format bule acolo unde tocmai ai asezat folia, o poti dezlipi usor si sterge cu carpa in acel loc, reaplicand folia. Nu e capat de tara.

Pasul 7: Niveleaza opera de arta! Foloseste cardul pentru a apasa cu marginea lui pe intreaga suprafata a foliei. Miscarea trebuie sa fie aceeasi cu cea pe care o folosesti pentru a intinde untul pe paine. Insista acolo unde sunt bule de aer si forteaza-le afara. Daca ai urmat corect pasii pana acum, acest pas ar trebui sa fie usor de realizat.

Pasul 8: Indeparteaza protectia de pe fata !

 

Montaj foliiAlien Surface