Ghidul cumparatorului!

1. De ce comanda online?
Pentru ca este in primul rand comod. Poti comanda tot ce iti doresti, din comfortul casei tale, fara a fi nevoit sa te deplasezi. Efectuand o comanda online, poti urmari stadiul comenzii de la preluare pana la efectuarea livrarii. Comanda online iti ofera si avantajul comenzii rapide.

2. De ce “comanda rapida” ?
Comanda rapida este cea mai simpla si mai directa forma de plasare a unei comenzi. Nu este necesara crearea unui cont. Alegi produsul dorit, plasezi comanda rapida si in cel mai scurt timp primesti produsul la adresa selectata..

3. De ce sa comanzi doar de la noi?
Comandand un produs de la un magazin, alt produs de la alt magazin, nu vei beneficia de programele dedicate clientilor fideli. Fidelitatea ta inseamna atat discount-uri si premii speciale.

4. Cu ce te ajuta inscrierea la newsletter?
Primesti in fiecare saptamana o selectie a celor mai interesante promotii si produse. Afli in cel mai scurt timp ultimele aparitii pe piata de profil. Poti descoperi exact produsul pe care planuiai sa-l cumperi, la un pret foarte bun. In mod curent desfasuram promotii speciale doar pentru abonatii la newsletter.

5. Despre plata:
Plata prin transfer bancar:
Platile prin transfer bancar pot fi efectuate din orice banca care accepta transferul in lei catre conturile noastre. Plata prin transfer bancar se va efectua in baza facturii proforme emisa de consultantii CoolMobile. Livrarea comenzilor sau ridicarea acestora de la sediul CoolMobile va fi posibila dupa confirmarea platii si virarea sumelor in contul nostru.

6. Siguranta tranzactiilor online.
Prin definitie, tranzactiile online realizate din paginile securizate  EuPlatesc, beneficiaza de un nivel ridicat de securizare la standarde internationale. Datele personale sau cele de card introduse in paginile securizate de comanda nu sunt in niciun moment expuse si nu sunt stocate.

Toate operatiunile se desfasoara intr-un mediu sigur care protejeaza confidentialitatea, certificat VISA si MasterCard. Datele introduse in timpul procesului de comanda sunt transmise intr-un mediu criptat folosind o conexiune SSL (128 biti). Serverele de tranzactionare sunt scanate zilnic de catre ScanAlert/Hacker Safe impotriva vulnerabilitatilor cunoscute. Prezinta logo-ului HackerSafe si certifica faptul ca serverul indeplineste standardele de securitate Hacker Safe. Datele de card nu sunt stocate pe serverele EuPlatesc, ele sunt trimise securizat direct spre serverul bancii emitente pentru autorizarea si efectuarea tranzactiei Daca aveti dubii in legatura cu autenticitatea tranzactiei sau suspectati o deturnare cu rea intentie de la pagina securizata, va rugam sa ne contactati.

7. Livrarea comenzii:
Pentru livrarile in Bucuresti: Livrarea se face de luni pana vineri intre orele 09.00 - 21.00 , in maximum 24 ore de la finalizarea comenzii.Livrarea produselor in Bucuresti se face cu firma de curierat Fastius Curier. Beneficiaza de transport gratuit comenzile peste 100 RON. Daca doriti livrarea la alte ore decat cele comunicate de consultantii nostri, puteti stabili de comun acord cu acestia o alta ora.

Pentru comenzile in tara: Livrarea in tara se efectueaza, in general, prin intermediul firmelor de curierat FAN Courier sau Urgent Cargus. Comenzile cu o valoare de peste 100 RON beneficiaza de transport gratuit. In afara Bucurestiului, costul livrarii este de 13 RON.
Costul asigurarii coletului este de 1% din valoarea totala, aceasta facandu-se numai la cererea expresa a clientului final, sau daca clientul doreste sa deschida coletul in momentul primirii, inainte de a face plata.
Tarifele mentionate mai sus contin TVA.

Beneficiaza de transport gratuit numai produsele care au specificat acest lucru in pagina produsului indiferent de valoarea acestuia.


8. Returnarea produselor:
Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. CoolMobileisi rezerva dreptul de a refuza primirea produselor daca acestea prezinta urme de uzura, defecte, ambalaj deteriorat sau accesorii lipsa. In acest caz, returul catre client se va face pe cheltuiala acestuia.
Returul produsului in termenul legal de 14 zile se va face pe cheltuiala clientului,folosind acelasi serviciu acesta urmand sa primeasca contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la denuntarea in scris a contractului.