Cum cumpar?

Pentru a cumpara produse din magazinul nostru, aveti la dispozitie doua modalitati de comanda: comanda pe site si comanda telefonica

Comanda pe site

Aceasta este metoda recomandata pentru a comanda produse deoarece:

    • produsul este identificat clar si orice erori sunt evitate
    • ora la care lansati comanda este certa si ne va permite sa identificam fara erori datele personale si de expeditie
    • aveti acces permanent la stadiul comenzii Dumneavoastra 

Magazinul foloseste un cos de cumparaturi "virtual", in care dumneavoastra adaugati produse folosind butonul ADAUGA IN COS. Acest buton il puteti gasi in langa fiecare produs la lista de produse sau la pagina cu detaliile despre produs. Nu exista o valoare minima a comenzii.

Dupa ce ati adaugat un produs in cos, se va deschide pagina care confirma adaugarea produsului in cosul de cumparaturi. In acest moment puteti fie sa va intoarceti la pagina anterioara folosind butonul Continua Cumparaturile, fie sa trimiteti comanda folosind butonul Mergi spre casa.

Cand va decideti sa trimiteti comanda, in ecranul Cosul de cumparaturi puteti opta sa va creati un cont sau puteti finaliza comanda ca si vizitator, fara a fi necesara crearea contului. Trebuie mentionat faptul ca, daca optati pentru trimiterea comenzii fara crearea contului, nu veti beneficia de punctele de fidelizare. In ecranele urmatoare puteti selecta tipul cumparatorului (persoana fizica sau juridica), adresele de facturare si de livrare, precum si modalitatile de plata si livrare.  Daca aveti alte observatii in legatura cu comanda, le puteti scrie la rubrica Lasa un mesaj. Dupa ce ati bifat optiunile dorite, dati click pe butonul Confirm Comanda.

Va recomandam introducerea in comenzile online, a numerelor reale de telefon si a adreselor de email detinute Dumneavoastra, pentru a putea astfel sa asiguram prelucrarea, urmarirea si livrarea cat mai prompte ale comenzii Dumneavoastra.

Confirmarea comenzii se face prin mail pe adresa de mail furnizata de dv. in formularul de comanda. Va rugam sa verificati primirea mailului si in SPAM sau JUNK. De asemenea va vom contacta telefonic inainte de a expedia comanda.

Comanda telefonica

Pentru comenzi telefonice sunati la 0767.933.295 (in reteaua Digi) si unul dintre consultantii nostri de vanzari va va prelua comanda

Programul nostru de lucru

Comenzile pot fi lansate NON-STOP.

Procesarea comenzilor:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 (pentru comenzile lansate pe site pana in ora 14:00; comenzile lansate pe site dupa ora 18:00 vor fi procesate a doua zi lucratoare)
Sambata: Inchis
Duminica: inchis

Comenzile si solicitarile primite in afara programului vor primi raspuns in prima zi lucratoare.