1. Utilizarea site-ului

www.coolmobile.ro este un magazin virtual dedicat accesoriilor GSM de ultima generatie si de calitate “A”.


Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul www.coolmobile.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii, daca nu sunteti de acord cu acestia va rugam sa nu folositi site-ul nostru.
- Optional, daca va inregistrati ca utilizator al acestui site, aveti posibilitatea sa primiti mesaje electronice legate de produsele comercializate.
- Datele furnizate de Dvs catre S.C. Alessia Advising S.R.L. vor ramane confidentiale si vor fi folosite decat in scopul declarat.

S.C. Alessia Advising S.R.L. isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si in structura site-ului, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. Astfel va rugam sa cititi termenii si conditiile de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

-Continutul site-ului www.coolmobile.ro (texte, fotografii digitale, simboluri grafice, date tehnice, alte informatii) este proprietatea S.C.Alessia Advising S.R.L. si este aparata de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr.8/1996).
-Folosirea fara acordul S.C. Alessia Advising S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). 

Inscrisul "CE" este incrustat in carcasa Incarcatoarelor CoolMobile, calitatea lor fiind deci certificata.

Specificatiile, pozele si pretul produsulelor, au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Produsele comercializate sunt produse neoriginale. Produsele denumite originale sunt produse originale.

 

2. Expedierea si Livrarea

NU EXISTA COMANDA MINIMA !!!

COMENZILE DE ACCESORII PENTRU TELEFOANE MOBILE IN VALOARE DE MINIM 100 RON VOR BENEFICIA DE TRANSPORT GRATUIT !

Valabil in Bucuresti:
- in cazul in care doriti sa evitati costul de transport puteti sa achizitionati produsul/produsele direct de la sediul nostru, va rugam sa mentionati acest lucru in casuta de comentarii inainte de finalizarea comenzii.


Dupa trimiterea comenzii veti fi contactat de un operator CoolMobile pentru confirmare.

Livrarea se face in cel mai scurt timp posibil de la lansarea comenzii dvs, termenul de expeditie fiind de obicei 24 ore.
Expeditia se face prin firma de curierat rapid cu care firma noastra are semnat un contract de prestari servicii (CARGUS/Fastius/Fan Courier), ce lucreaza in sistemul door-to-door.

Daca au trecut 2 zile lucratoare si nu ati primit coletul va rugam sa ne anuntati sau sa contactati curierul pentru solutionarea eventualelor probleme aparute.

  

3.Plata

Se poate face in sistem Ramburs la primirea coletului sau online prin plata cu cardul la finalizarea comenzii.

Plata se face in Lei si reprezinta contravaloarea produselor comandate + plata costului de transport. Preturile contin TVA.
 

4. Returnarea produselor

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare (15 zile calendaristice) de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

 Nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (lipsa produsului din stoc, eventuale greseli de tiparire etc). In aceste cazuri S.C. Alessia Advising S.R.L. va anunta clientul despre problemele aparute si va anula comanda. Valoarea maxima a obligatiilor S.C. Alessia Advising S.R.L. fata de clientii sai, in cazul nelivrarii produselor sau a livrarii necorespunzatoare, reprezinta valoarea sumelor primite de la clienti exclusiv pentru produsele comandate.

 

5. Frauda 
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor coolmobile.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

6. Litigii
Orice litigiu aparut va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata. 

 

7. Dispozitii finale
SC Alessia Advising SRL isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului coolmobile.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.
Nu ne asumam sub nicio forma si in niciun sens raspunderea pentru continutul site-urilor care au link-uri pe site, sau care au orice alt tip de legatura (de ex. sponsori, parteneri).
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlaltor clauze.
In momentul efectuarii unei comenzi on-line, clientul declara ca a luat la cunostinta si ca este de acord cu cele mentionate mai sus.

 

SC Alessia Advising SRL
Spl. Independentei 202, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0767.933.295, Email: office@coolmobile.ro
Cod Unic de Inregistrare: RO21165230
Numar de ordine la Registrul Comertului : J40/3573/2007

Capital social: RON 200