Cine suntem ?

CoolMobile.ro este magazinul online detinut de SC Alessia Advising SRL, CUI: RO 21165230, Reg. Com.: J40/3573/2007In momentul de fata, site-ul afiseaza peste 10.000 de produse acoperind o gama larga a accesoriilor pentru telefoanele mobile precum si tablete. 

Produsele comercializate de magazinul CoolMobile.ro sunt noi, sigilate si beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial.

CoolMobile este o companie care intelege nevoile clientilor si suntem receptivi la ele. Oferim clientilor nostri produse de calitate ridicata si servicii ireprosabile.

Suntem mereu in actiune, transparenti si flexibili si vrem sa aratam acest lucru.  

Ne bazam pe experienta noastra de lucru si ne-am castigat increderea de-a lungul timpului prin seriozitate si promptitudine.

Echipa noastra este formata din oameni cu experienta profesionala si suntem in masura sa oferim clientilor nostri solutii personalizate.

 

CoolMobile.ro este unul dintre cele mai mari magazine de accesorii de telefoane, acesta oferindu-i  clientului sau o gama foarte mare de accesorii pentru foarte multe modele de telefoane, in prezent  fiind accesibile in magazinul virtual peste 10.000 de accesorii pentru 800 modele diferite de telefoane.

Pe site-ul CoolMobile.ro puteti gasi accesorii compatibile pentru telefoane mobile pentru toate tipurile si marcile existente ca: Incarcatoare retea, Incarcatoare auto, Carcase, Cabluri de date, Tocuri, Huse, Snururi, Folii protectie, Bumpere, Casti, Suport Brat, Adaptoare, Suporti  parbriz si altele. Aici puteti gasi produse compatibile pentru marci ca: Nokia, Sony Ericsson, Samsung, Motorola, LG, iPhone, Blackberry, Huawei, Alcatel, ZTE, Acer etc.

Fiind importator al tuturor produselor expuse pe acest website de accesorii pentru telefoane mobile ne adresam revanzatorilor si persoanelor fizice. Toate parteneriatele cu cei care doresc sa fie revanzatori ale produselor noastre vor beneficia profesionalism si seriozitate.

 Nu mai astepta! Fii COOL! Alege sa te accesorizezi!