Swiftkey Beta poate sa foloseasca simultan 5 limbi straine diferite

Inca de pe vremea lui Caragiale am avut tendinta sa combinam limba romana cu altele. Pe vremea aia era vorba de franceza, acum engleza este atat de prezenta in comunicarea noastra incat a primit o noua denumire – romgleza.

Si cum timpurile s-au schimbat, iar acum comunicam cel mai frecvent prin mesaje, au aparut tastaturi care sa iti anticipeze cuvintele sau chiar sa ti le scrie in locul tau. Una din aceste tastaturi este SwiftKey, considerata de unii cea mai buna tastatura pentru Android existenta pe piata.

Totusi, versiunile anterioare ale Swiftkey puteau sa anticipeze sau sa prezica cuvinte din maxim doua limbi diferite. Lucru suficient pentru unii, dar insuficent pentru altii care combina frecvent romana cu numeroase alte limbi, Sau cei care poarta discutii cu prieteni din alte tari.

Nu suntem siguri cati oameni au nevoie de mai mult de 2 dictionare in mod frecvent, dar aparent au fost suficient de multi incat sa ii convinga pe cei de la Swiftkey sa lanseze varianta Beta care poate folosi pana la 5 dictionare simultan.

Asadar, cred ca este timpul sa partcipam activ la formarea limbii romane, cu aceasta aplicatie care ne va permite sa scriem”Buna, je suis Costel, and I liebe le piscot”, intr-un mod rapid si fara greseli de gramatica. Desigur, glumim, dar SwiftKey va avea de folosit 5 limbi simultan, cu predictii corecte si potrivite, pentru a permite o scriere rapida. Lucru nu tocmai usor de realizat…sa vedem cum se vor descurca.