Samsung prezintă Galaxy Note 3

Samsung a prezentat caracteristicile noului model, Galaxy Note 3, disponibil in magazine incepand cu 25 septembrie. Galaxy Note 3 va avea, bineinteles, functii mai avansate decat modelul precedent, Note 2.

Astfel, prin aplicatia Air Comand utilizatorii vor folosi mai usor S Pen, stiloul digital,  iar functia Multi Windows  permite deschiderea mai multor ferestre pentru aceeasi aplicatie. Pe de alta parte, sistemul de securitate KNOX asigura protectie de tip antimalware si integrare pentru aplicatia Exchange.

In ceea ce priveste caracteristicile smartphone-ului, acesta va avea:

–          ecran de 5,7 inch cu o rezolutie de 1920 x 1080p si panou HD, varianta Super AMOLED

–          memorie interna de 3 GB;

–          doua versiuni, cu hardware diferit: una cu conectivitate 3G si procesor  Exynos 5 Octa la 1,9 si 1,3 GHz si o versiune LTE, cu      procesor Qualcomm Snapdragon 800 la 2,3 GHz.

–          sistem de operare Android 4.3.

Smartphone-ul va avea un design diferit,  in trei culori: negru, roz si alb si cu o carcasa mai subtire pe care utilizatorii o vor putea schimba in functie de culoarea pe care o doresc. Pretul gadgetului nu se cunoaste inca.

Daca vrei sa achizitionezi ultimul telefon lansat de catre Samsung, intra AICI.***

Nu uitati atunci cand cumparati un telefon Samsung Galaxy 3, sa faceti o vizita pe www.coolmobile.ro pentru a lua o folie si o husa de protectie:

– folii samsung incepand de la 7,92 RON

– huse samsung incepand de la 18,90 RON

– huse piele samsung incepand de la 19,90 RON

– accesorii samsung incepand de la 9,90 RON

– bumpere samsung incepand de la 18,90 RON