Informatii generale

Bine ai venit la magazinul nostru online Cool Mobile! Accesorizeaza-te si fii cool! Personalizeaza-ti telefonul tau mobil cu cele mai trendy accesorii si beneficeaza de promotiile noastre.

Daca vrei sa aflii mai multe despre noi, click aici! Esti multumit de produsele noastre si de ce gasesti pe blogul nostru cool? Nu ezita sa te abonezi pentru a fi instiintat cu noi promotii si sa dai un share ca sa fie cool!

______________

 

Profita acum de livrare gratuita in toata tara la produsele comandate!livrari gratuite
Cool Mobile iti ofera livrare gratuita la comenzi de peste 100 Ron in orice oras.
Click aici si alege-ti produsele de care ai nevoie si beneficiezi de transport grauit.

Există multe dezbateri despre folosirea unei huse de telefon.  Majoritatea părerilor contra include faptul ca acestea se murdăresc rapid, nu protejează telefonul eficient, au un anumit cost sau contribuie la încălzirea telefonului. Cu toate astea majoritatea utilizatorilor de smartphone folosesc o husă de telefon, prin intermediul căreia își protejează telefonul.
La ce ajută o husă și pentru ce ar trebui să îți cumperi și tu una, dacă nu ai deja? Iată câteva motive:

 • Protecție împotriva căzăturilor
  Oricând de multă grijă vei avea, eventual vei scăpa telefonul. Statisticile spun că cel puțin o dată sau de două ori pe an posesorii de telefon îl scapă pe jos. Desigur, unele telefoane sunt mai rezistente, însă tot există posibilitatea să se spargă, să se strice sau doar să se uzeze carcasa. Îl acel moment nu-i așa că ți-ai dori să ai o husă pentru al proteja?
 • Protecție împotriva zgârieturilor
  Carcasele telefoanelor sunt destul de sensibile, iar nou punem telefonul în buzunar, în ghiozdan, în geantă etc. Există de multe ori posibilitatea să îți zgârii carcasa telefonului, sau ecranul, sau chiar camera telefonului. De asemenea poți să îți strici butoanele foarte ușor, fiindcă acestea sunt sensibile la majoritatea telefoanelor.
 • Valoare ridicată la revânzare
  În ziua de azi apar telefoane noi pe piață de la an la an. Și poate că la un moment dat vei dori să îți vinzi telefonul. Dacă l-ai păstrat într-o husă, acesta va arăta mult mai bine decât unul care a fost folosit fără. Husa te protejează de uzură, zgârieturi, praf și multe altele.  Ție ți-ar plăcea să cumperi un telefon zgâriat și care arată uzat și urât?
 • Unicitate
  O husă poate să îți dea și o notă de unicitate. Imaginează-ți că ești la o petrecere, toți au același telefon fără husă și îl lasă pe masă ( cum se întâmplă de multe ori). Mult noroc la diferențierea acestora.

O husă poate să extindă viața telefonului tău, mai ales că smartphonurile sunt foarte sensibile în ultima vreme. Ar fi păcat ca la scurt timp după ce ai cumpărat un telefon scump, să se strice doar din cauză că n-ai vrut să îl protejezi cu o husă.

______________

 

În ziua de astăzi sunt din ce in ce mai multe persoane care au un card, fie el de debit sau de credit. Însă există foarte mulți care nu au încă un asemenea card, preferand să folosească banii cash. Iată câteva avantaje pentru plata cu cardul:

1) Nu mai trebuie să ții mereu bani după tine. Nu îți mai faci griji că pierzi banii sau te încurci cu ei. Cardul rezolvă această problemă

2) Ai mereu bilanțul cumpărăturilor. Banca îți trimite lunar un extras de cont și vezi care sunt cheltuielile tale.

3) Mulți comercianți oferă diferite promoții pentru plata cu cardul ( depinde și de cine eliberează cardul și ce fel de card este).

4) Magazinele on-line oferă anumite beneficii la plata cu cardul. Diferența dintre plata ramburs și cea cu cardul este faptul că firma are siguranța plății și de aceea recompensează clienții.

Și pentru că vrem să oferim clienților noștri cea mai bună experiență de cumpărare, am făcut disponibilă și plata cu cardul. Pentru orice achiziție din magazinul nostru puteți să optați pentru plata cu cardul, nu doar ramburs. Produsele achiziționate vor veni la dumneavoastră în cel mai rapid timp posibil.