Urmatorul lucru major: tablete de marimea buzunarului

Pregatiti-va buzunarele si relaxati-va deoarece un nou model de tablete se apropie. Acestea sau telefoanele de dimensiuni mari par sa aiba o conexiune cu acele laptop-uri expandabile, ce tot cresc in numar.

In cazul HTC se tot zvonea faptul ca va ajunge la un display mare, astfel ca in cele din urma a aparut One max cu un display de 5.9 inch. Intre timp, Nokia a dublat numarul respective de inch pentru o tablet la Nokia World in Abu Dhabi, acest model fiind disponibil pe piata international la sfarsitul lui 2013.

Aceste noi caracteristici acceseaza o multime de tablete oferite de Samsung, Sony, Huawei si LG, si se refera la 6 din 10 top ten producatori de telefoane cu ecrane foarte mari.

Atat de mare este popularitatea telefoanelor cu ecran mare, incat cateva companii de research spun ca prevad o incetinire a vanzarii tabletelor, in timp ce expertii spun ca mai multe companii se vor alatura trendului. De asemenea, se asteapta ca Apple sa mereasca ecranului telefonului pe perioada urmatoare.

Recomandare
Alege sa-ti protejezi telefonul tau Apple prin achizitionarea unei huse!

Asa numitele phablet-uri, in cazul lui HTC, One Max, vine cu un display de 5.9 inch ce dispune de o calitate full high definition, un scanner pentru amprenta si multe alte caracteristici fata de predecesorul sau HTC One.

Conducatorul executiv HTC, Peter Chou, spune ca decizia de a lansa pe piata un telefon cu un ecran mai mare a fost conceput pentru a extinde aria de telefoane atinsa de compania HTC si pentru a oferi utilizatorului o experienta fara pic de compromis.