Telefonul pe care il detii te defineste

Cercetatorii au descoperit cateva caracteristici ale utilizatorilor de Samsung, iPhone, HTC si asa mai departe. Spre exemplu, detinatorilor de telefoane Samsung le place sa faca activitati fizice, detinatorilor iPhone le place sa calatoreasca la un nivel international iar detinatorii de HTC sunt de obicei mai putin agreabili (amuzant, nu?). Acest studiu a fost facut cu o baza de mai mult de 1300 de utilizatori de smartphone-uri.

Avand in vedere studiul, putem spune ca:

–          Detinatorii de Iphone sunt utilizatori inraiti ai smartphone-urilor. Sunt extrovertiti, le place sa calatoreasca la nivel international si sa aiba acces la lucrurile de valoare in viata. De asemenea le place sa practice sport.

–          Detinatorii de Samsung nu sunt foarte infocati atunci cand vine vorba de utilizarea unui smartphone, insa acestia il folosesc intr-un mod moderat. Acestia sunt mereu deschisi catre noi experiente si le place sa lucreze, insa de asemenea sa se si joace jocuri video.

–          Detinatorii de Htc sunt mai putini agreabili decat cei care folosesc samsung sau iphone. Htc se aplica mai mult la barbati si asemenea utilizatorilor samsung, acestia joaca jocuri video, insa au o atitudine relaxata la locul de munca.

–          Oamenii care prefera un telefon obisnuit in schimbul unuia de ultima generatie, de asemenea au un patter psihologic. Acestea sunt persoane mai in varsta, care nu fac foarte multe lucruri si le place sa gradinareasca

Recomandare
Avand in vedere aceste stereotipuri, alege un accesoriu pentru telefonul ce se imbina cu personalitatea ta!

Acest studiu se pare sa fie bazat pe stereotipuri simple, insa Dr. Paul Harrison spune ca obiectele pe care ni le cumparam spun ceva despre felul in care oamenii pot fi vazuti.

telefonul te defineste