Samsung Galaxy S5 a fost lansat

Mult asteptatul Galaxy S5 care a starnit speculatii si zvonuri peste mai bine de 6 luni, va fi lansat in aceasta seara la Barcelona, in cadrul MWC 2014. Tot de aici au aparut si primele imagini cu cel mai performant smartphone lansat de Samsung.

Modelul nu se deosebeste foarte mult ca design de Galaxy S4, diferentele vor consta in rama metalica si senzorul de amprenta. Conform unor surse neoficiale, senzorul de amprenta nu fuctioneaza foarte prompt. Dar smartphone-ul va memora 3 amprente diferite si va putea fi folosit chiar si pentru tranzactii prin Paypal.

Interfata TouchWiz se va pastra, se pare, la fel si rezolutia camerei : cea principala de 16 megapixeli, iar cea frontala de 3,2 megapixeli. Smartphone-ul este rezistent la apa, dar si la praf, cu un nivel de protectie de IP67, adica 6 din 7 protectie la praf si 7 din 8 protectie la apa.

In ceea ce priveste celelalte caracteristici, se crede ca modelul va avea doua versiuni de procesor, Snapdragon 805 si, respectiv, Exynos 6, ecran AMOLED cu o rezolutie de 2560×1440 pixeli si o diagonala de 5,24 inch, iar bateria de 3200 mAh. De asemenea, vor fi disponibile doua versiuni de stocare, una de 32 GB si una de 64 GB.

Produse oferite de coolmobile.ro pentru telefoanele Samsung:

– folii samsung incepand de la 7,92 RON

– huse samsung incepand de la 18,90 RON

– huse piele samsung incepand de la 19,90 RON

– accesorii samsung incepand de la 9,90 RON

– bumpere samsung incepand de la 18,90 RON