Nokia N9 ReviewNokia N9 Review
45

Nokia N9 Review

Ca sa ne exprimam opinia pe scurt si de la inceput, designul lui Nokia N9 este unul destul de simplu dar elaborat. Deoarece este creat din policarbonat si nu oferta acces la baterie, la Nokia N9 nu auzi nici un zgomot asa cum auzi cam la toate telefoanele care prezinta capac al bateriei din plastic. Desi da sensatia unui telefon solid, acesta se simte destul de ok in mana si este usor de manevrat. Ca si distinctie fata de restul competitorilor gasim camera video din fata, care nu mai este situata in partea de sus, fiind pozitionata in partea dreapta jos. Camera video principala este dotata cu un blitz dublu led iar senzorul este unui de 8MP.

Nokia N9 ne-a impresionat prin calitatea superioara a materialelor folosite, eleganta si simplitate.

RECOMANDARE
Achizitioneaza o folie de calitate pentru telefonul tau.

Dupa cum spuneam mai sus, senzorul camerei principale este de 8 MP cu lentile Carl Zeiss. Desi acesta asigura fimare HD la 720p putem afirma ca ne asteptam la ceva mai mult de la acest telefon.

Nokia N9 a fost un telefon care s-a facut afirmat in perioada 2009-2010. In momentul de fata a fost demult depasit de smartphone-urile de ultima generatie quad-core dar si de aplicatiile mult mai noi si mai complexe. Faptul ca designul telefonului a fost unul destul de reusit este confirmat si de faptul ca acesta a fost preluat si de Lumia 800. Parerea noastra este ca vom mai vedea elemente de design si in alte telefoane ale celor de la Nokia

Produse oferite de coolmobile.ro pentru telefoanele Nokia N9:

– folii Nokia N9 incepand de la 7,12 RON

– huse Nokia N9 incepand de la 18,90 RON

– huse piele Nokia N9 incepand de la 28,90 RON

– accesorii Nokia N9 incepand de la 9,90 RON