LG Optimus L5 ReviewLG Optimus L5 Review
45

LG Optimus L5 Review

LG a revenit cu un model mult mai imbunatatit decat LG Optimus L3, si anume L5. Toate caracteristicile au fost imbunatatite, singura asemanare intre ele fiind doar procesorul.

L5 vine cu un display mai mare, de 4 inch, o versiune customizata a sistemului Android Ice Cream Sandwich. In plus, camera smartphone-ului va fi mai performanta si memoria interna mai mare, de 3 GB. Si conectivitatea a fost imbunatatita, telefonul avand o viteza de navigare mai mare si dispune de tehnologia NFC Tag+.

Acumulatorul se potriveste cu dimensiunile si performantele telefonului si isi face bine treaba, chiar si cu ecranul care consuma cel mai mult. Designul este unul interesant, telefonul fiind foarte subtire si usor. In plus, displayul si carcasa din plastic texturat ii dau un aspect pretentios. Aceasta din urma poarta logo-ul LG si NFC, dar acopera si un difuzor care porneste de la un buton din partea superioara.

Castile si conectorul USB se afla in partea superioara si, respectiv, inferioara a dispozitivului. Smartphone-ul are pe partea superioara trei butoane, unul fizic Home si Back si Menu de tip touch.

Camera smartphone-ului dispune de un flah LED si poate fi folosita ca si lanterna, insa nu are functii prea avansate.

Jocurile merg excelent, cu sonor fara probleme si temperatura de 28-30 de grade. La fel merge si navigarea pe internet si vizionarea filmelor.

.

Recomandare
Protejeaza ecranul telefonului tau cu o folie!

Produse oferite de coolmobile.ro pentru telefoanele LG:

– folii LG incepand de la 7,12 RON

– huse LG incepand de la 18,90 RON

– huse piele LG incepand de la 34,90 RON

– accesorii LG incepand de la 9,90 RON