iPhone 6 va avea doua marimi

S-a produs o noua scurgere de informatii despre viitorul varf de gama Apple. Pe platforma de socializare chineza Weibo au aparut informatii, dezvaluite de mai multi membri ai fabricii Foxcon cu care Apple are contract, confrom carora iPhone 6 va fi disponibil in doua marimi.

Se presupune ca cele doua versiuni vor avea o diagonala de 4.7 inch si, respectiv, 5,7 inch sau poate chiar mai mare. De asemenea, se crede ca unul dintre acestea va dispune de un senzor de amprenta sau chiar unul pentru scanarea retinei.

Sunt sanse ca aceste informatii sa fie adevarate, insa e recomandat sa nu le acordam foarte multa importanta, intrucat mai sunt aproximativ noua luni pana la lansare, asta in cazul in care cei de la Apple vor lansa smartphone-ul la fel ca si in anii precedenti.

RECOMANDARE
Detii un iPhone? Alege sa-l protejezi cu o carcasa impresionanta!

In ultimul timp, companiile producatoare de smartphone-uri ales un ecran mare pentru telefoanele lor, iar Apple ar putea face acelasi lucru, dat fiind cererea pietei. La lansare vom sti cu siguranta daca compania americana merge pe un ecran mai mare sau ramane la dimensiunile deja cunoscute.

Produse oferite de coolmobile.ro pentru telefoanele iPhone:

– folii iPhone incepand de la doar 4,45 RON

– huse iPhone incepand de la doar 14,17 RON

– huse piele iPhone incepand de la doar 18,90 RON

– bumpere iPhone incepand de la doar 18,90 RON

– accesorii iPhone incepand de la doar 9,90 RON