Iphone 5S – aplicatiile se blocheaza mult mai des

Aplicatiile instalate pe Iphone 5S se blocheaza de aproximativ 2 ori mai mult decat cele instalate pe Iphone 5 sau Iphone 5C arata studiile unei companii.

Combinatia dintre un soft nou si imbunatatiri hardware este suficienta pentru a face aplicatiile instalate pe Iphone 5S mai predispuse la blocaje decat cele instalate pe alte telefoane.

Studiile companiei Crittercism au aratat faptul ca aplicatiile care au fost instalate si functioneaza pe Iphone 5S sunt mai predispuse si se blocheaza de 2 ori mai des decat cele instalate pe Iphone 5 sau Iphone 5C.

Cauza numarului ridicat de blocaje poate fi una tehnica. Developerii de aplicatii au avut timp sa rezolve problemele cauzate de IOS 7 cat timp softul a fost in teste, limitand astfel blocajele pe Iphone 5 si aproape identicul Iphone 5C. Insa acestia nu au stiut de arhitectura pe 64 biti a noului Iphone 5S si procesorul M7 pana cand acesta nu a fost prezentat oficial. Acum, developerii trebuie sa prinda din urma si sa modifice aplicatiile conform noii tehnologii.

Un lucru este cert. Aceste probleme nu pot sa tina la nesfarsit. Intr-un final acestea se vor rezolva iar posesorii telefoanelor Iphone 5S se vor bucura de aplicatiile instalate fara sa mai experimenteze astfel de neplaceri.

DACA ESTI INTERESAT DE ACHIZITIONAREA UNUI TELEFON IPHONE 5S, CLICK AICI!***

Iphone 5S

Produse oferite de coolmobile.ro pentru telefoanele iPhone:

– folii iPhone incepand de la doar 4,45 RON

– huse iPhone incepand de la doar 14,17 RON

– huse piele iPhone incepand de la doar 18,90 RON

– bumpere iPhone incepand de la doar 18,90 RON

– accesorii iPhone incepand de la doar 9,90 RON