iOS 8 vine cu un update important

Se zvoneste ca viitorul iPhone va avea un sistem de operare iOS8 cu functii foarte interesante. Informatia a fost publicata pe site-ul 9to5Mac, care la randul lor ar detine-o de la o sedinta a executivilor companiei americane.

O aplicatie noua de care va dispune noul iPhone va fi legata de sanatate si va oferi informatii despre nivelul de glucoza, tensiunea arteriala, ritmul cardiac. Aceasta informatie este credibila, intrucat site-ul 9to5Mac s-a dovedit mereu o sursa buna de informare.

Sistemul iOS8 va fi lansat anul acesta, odata cu noul iPhone. In plus, se zvoneste ca iWatch, ceasul inteligent asteptat de cativa ani,  va include si el aplicatii ce tin de sanatate si fitness si va fi lansat pana la sfarsitul anului.

iOS8 a primit numele de cod Okemo, dupa o statiune din Vermont, si se va axa mai mult pe senzorii inteligenti care monitorizeaza miscarile corpului si sanatatea.

Aplicatia Healthbook va monitoriza atat miscarea fizica, pasii facuti sau caloriile arse, cat si alte aspecte ale sanatatii mentionate mai sus. Este posibil ca aceasta aplicatie sa se conecteze cu o bratara la mana utilizatorului telefonului. Mai mult de atat, utilizatorii pot introduce date despre medicamentele pe care le iau, iar aplicatia ii va anunta cand este ora la care sa ia pastila respectiva. 

Produse oferite de coolmobile.ro pentru telefoanele iPhone:

– folii iPhone incepand de la doar 4,45 RON

– huse iPhone incepand de la doar 14,17 RON

– huse piele iPhone incepand de la doar 18,90 RON

– bumpere iPhone incepand de la doar 18,90 RON

– accesorii iPhone incepand de la doar 9,90 RON