HTC 8x ReviewHTC 8x Review
55

HTC 8x Review

Ideea de la care a plecat conceptul acestui telefon este destul de simpla. Tinand cont de faptul ca HTC era in declin iar Windows Phone abia la inceput, nu era loc pentru greseli. Din aceasta colaborare s-a dorit crearea unui smartphone ireprosabil atat din punct de vedere al performantelor cat si al design-ului. HTC nu isi permitea sa aiba scapari.

Si ce putem spune este ca n-a facut-o. HTC 8x este intr-adevar un smartphone extraordinar atat din punct de vedere al aspectului cat si la modul cum programul imbina componentele hardware. Se poate spune ca cele doua companii au colaborat foarte mult pentru a crea ceva impecabil din prima incercare.

Batalia ecranelor se da din punct de vedere al calitatii acestora. Spunem asta deoarece nu prea am mai intalnit smartphone-uri care sa intampine probleme la partea de touchscreen.

Avand o densitate a pixelilor de 342 pixels per inch rezultata din ecranul de 4.3’ si o rezolutie de 720×1280 putem spune ca imaginea redata de HTC 8X este intr-adevar una impecabila. Putem afirma ca este peste cea reata de Galaxy S3 sau Iphone 5.

Dupa cum spuneam mai sus, s-a lucrat foarte mult la compatibilitatea dintre Windows Phone si componentele hardware ale lui HTC 8X. Acest lucru s-a vazut in perioada cand l-am testat. Acesta nu s-a blocat deloc si nici nu a dat semne de lag. Toate comenzile erau procesate foarte usor si fluid.

Pentru ca nu avem alte alternative la Internet Explorer si trebuie sa ne multumim cu el, macar acesta nu face probleme si se misca relativ bine.

Problema majora la Windows Phone, si principalul motiv pentru care multi prefera un Android este baza de aplicatii destul de slaba. Daca unele aplicatii nu le gasesti deloc (cum ar fi Dropbox, Gmail) altele sunt departe de ce sunt in realitate (aplicatia de youtube spre exemplu nu este decat un simplu link catre versiunea mobila). Am gasit in schimb Facebook si Shazam.

Am enumerat doar cateva din aplicatiile pe care eu le aveam instalate pe telefon si le foloseam in mod relugat. Poate exista alternative la ele, poate nu. Cert este ca nu te descurci atat de bine cum o faci cu un Android.

 

 

Produse oferite de coolmobile.ro pentru telefoanele HTC 8x:

– folii HTC 8x incepand de la 7,12 RON

– huse HTC 8x incepand de la 18,90 RON

– huse piele HTC 8x incepand de la 34,90 RON

– accesorii HTC 8x incepand de la 9,90 RON