Galaxy S5 cu senzor de amprenta diferit de iPhone

Samsung Galaxy S5 va fi lansat pe 24 februarie la Barcelona, in cadrul MWC. Fanii asteapta cu nerabdare noul model, iar internautii au inceput de mult sa raspandeasca zvonuri credibile, dar si unele care trezesc indoieli.

Se crede ca smartphone-ul va avea un display fara rame, si s-au putut stabili unele caracteristici dupa o fotografie a cutiei aparute pe internet. Gadgetul va avea un senzor de amprenta pentru deblocare, iar pe memoria interna vor putea fi stocate 8 astfel de amprente. Cu ajutorul senzorului, utilizatorii vor putea stoca si accesa aplicatii si fisiere la care nimeni in afara de noi nu vor avea acces.

Si iPhone dispune de un senzor de amprenta, care deblocheaza telefonul doar prin simpla atingere, insa la Samsung deblocarea telefonului se face prin miscarea degetului pe butonul Home, de sus in jos, la fel ca si la laptopurile care folosesc senzor de amprenta.

In afara de asta, S5 vine cu un ecran mai mare, de 5,25 inch la o rezolutie de 2560x1440p, procesor quad-core la 2,5 GHz si cip Snapdragon 800 sau 805. Camera va avea  o rezolutie de 16 sau chiar 21 de megapixeli, iar memoria interna a smartphone-ului va fi de 3 GB. Viitori posesori se vor bucura si de o interfata TouchWiz customizata.

Produse oferite de coolmobile.ro pentru telefoanele Samsung:

– folii samsung incepand de la 7,92 RON

– huse samsung incepand de la 18,90 RON

– huse piele samsung incepand de la 19,90 RON

– accesorii samsung incepand de la 9,90 RON

– bumpere samsung incepand de la 18,90 RON