Cum va arata iPhone 6 [IMAGINI]

Cel mai asteptat smartphone Apple de anul acesta, iPhone 6, a aparut in imagini pe bloggul lui Sonny Dickson, cel care a publicat si imagini cu alte gadgeturi Apple: iPhone 5C si carcasele iPad Mini Retina si iPad Air.

Se pare ca iPhone va avea un ecran mai mare, dupa cum veti vedea in imaginile de mai jos. Din  toate imaginile aparute pe internet, cele ale lui Dickson au fost cele mai credibile. De data aceasta, el a publicat imagini si cu carcasa smartphone-ului, in varianta Space Grey. Blogger-ul a declarat ca nu este sigur daca aceasta va fi carcasa din spate, insa promite sa actualizeze informatia. Chiar si asa, aceasta ar putea fi doar o varianta testata de Apple si noul iPhone sa fie lansat cu o alta carcasa. In mod sigur, confirmarea va veni odata cu lansarea smartphone-ului.

iPhone 6 este tot mai asteptat, iar imagini cu acesta au aparut peste tot pe internet. Pe Twitter au fost publicate cele mai spectaculoase imagini despre cum va arata partea frontala a telefonului: ecran mai mare, senzor cu amprenta, margini mai micsorate si va fi cu mult mai subtire decat iPhone 5S.

Produse oferite de coolmobile.ro pentru telefoanele iPhone:

– folii iPhone incepand de la doar 4,45 RON

– huse iPhone incepand de la doar 14,17 RON

– huse piele iPhone incepand de la doar 18,90 RON

– bumpere iPhone incepand de la doar 18,90 RON

– accesorii iPhone incepand de la doar 9,90 RON

iphone-6-va-arata-aproape-sigur-asa-cele-mai-noi-imagini-aparute-pe-net iphone-6-va-arata-aproape-sigur-asa-cele-mai-noi-imagini-aparute-pe-net