BlackBerry este inca in viata, insa intr-o alta forma

Averea BlackBerry in ceea ce priveste telefoanele, in ultima perioada, nu a fost la cel mai inalt nivel, insa compania nu pleaca nicaieri si o duce chiar foarte bine din punctele de vedere ale directorului executiv.

Intr-o scrisoare deschisa, John Chen s-a adresat clientilor si partenerilor in care spunea ca productia de telefoane este foarte in viata. Totodata, acesta afirma ca BlackBerry ( si aici ne referim la companie ) nu mai este de vanzare si ca aceasta se mentine in ceea ce priveste vanzarea telefoanelor.

La un moment dat, BlackBerry era in topul telefoanelor cumparate datorita sistemului de e-mail pe care il puteau la dispozitie cei din zona business. Insa totul s-a schimbat atunci cand Apple a venit pe piata cu iPhone si Samsung cu Wave cu design-urile user-friendly. Atunci totul a luat o intorsatura ciudata iar BlackBerry a inceput usor-usor sa se prabuseasca.

Recomandare
Alege sa iti protejezi telefonul BlackBerry cu o folie!

De asemenea, in scrisoarea respectiva BlackBerry afirma faptul ca sunt constienti ca acest timp de telefoane nu este pentru toata lumea si sunt foarte ok cu asta. Au adaugat si faptul ca „decesul” Blackberry nu va fi prezent pe urmatoarele decenii.

In cele din urma, Blackberry s-a decis sa lanseze sitemul BBM de mesagerie, asemenea celor de la iOS si Android, insa noi consideram ca acasta imbunatatire nu este indeajuns pentru ca BlackBerry sa se reavante. Insa oricum ar fi, din pacate este putin prea tarziu pentru BlackBerry.

Produse oferite de coolmobile.ro pentru telefoanele BlackBerry:

– folii BlackBerry incepand de la doar 7,12 RON

– huse BlackBerry incepand de la doar 18,90 RON

– huse piele BlackBerry incepand de la doar 18,90 RON

– accesorii BlackBerry incepand de la doar 9,90 RON