Cea mai buna metoda prin care poti repara un telefon dupa ce ti-a cazut in apa

Scaparea telefonului in apa este o situatie care se poate intampla oricui si oricand, insa telefonul poate fi salvat daca folositi o metoda eficienta pentru repararea lui.

In ultimul timp au aparut gadgeturi rezistente la apa, insa cele mai multe telefoane se pot deteriora la contactul cu apa.

Desi pe internet se gasesc nenumarate metode pentru salvarea telefonului, de la uscarea cu uscatorul de par sau in cuptor, pana la punerea lui intr-o punga cu orez, pe site-ul cnet se precizeaza ca cea mai buna metoda este una cat se poate de simpla.

In primul rand, trebuie sa inchideti imediat telefonul. Astfel puteti evita ca apa sa ajunga la componente si sa se scurtcircuiteze.

In al doilea rand, scoateti bateria, cartela SIM si cardul de memorie, dupa care stergeti telefonul avand mare atentie la microfoane, porturi si difuzoare.

Pentru a absorbi umezeala, puneti telefonul intr-o punga care se inchide ermetic impreuna cu niste plicuri cu silica gel (se gaseste de obicei in cutiile de incaltaminte). Telefonul trebuie sa stea astfel timp de 3 zile, iar dupa acest timp ar trebui sa reporneasca.

In cazul in care ti s-a deteriorat vreuna din componente in momentul in care telefonul a cazut in apa intra acum pe pagina principala coolmobile.ro si achizitioneaza la cele mai mici preturi accesoriile de care ai nevoie.