Blackberry-ul ce te face spion la un pret deloc mic

Telefoanele produse de compania canadiana Blackberry si-au castigat reputatia de cele mai sigure si cele mai folosite telefoane la nivel inalt, de catre corporatii si institutii ale statului.

Pentru ca securitatea telefonului sa fie si mai avansata, Secusmart GmbH a creat un software si un hardware, disponibile pe un BlackBerry Z10, cu un sistem AES  de criptare a apelurilor pe 128 de biti si posibilitatea de autentificare a interlocutorului pe baza unui certificat. Insa acest sistem este valabil numai in cazul in care si interlocutorul il are instalat pe acelasi tip de telefon. In plus, pretul unui astfel de smartphone este de 2. 770 de dolari.

Totusi, germanii de la Secusmart au declarat ca doresc sa extinda securitatea si pe telefoane cu sistem Android, care probabil nu vor costa atat de mult.

Nu trebuie sa ai un telefon super encriptat ca sa ai grija de el. Chiar si smartphone-urile fara servicii de aproape 3,000 de euro au nevoie de accesorii asa ca ti-am pregatit o gama larga de folii Blackberry, huse Blackberry si alte tipuri de accesorii Blackberry. Intra acum!